Vil du også have Boheme-looket?

20 januar 2022
Lærke L. S. Christensen

advertorial

Udstrål romantik og elegance med dit tøj 

Drømmer du om en garderobe med et mere feminint og romantisk udtryk? Så bør du starte med at søge “Boheme tøj kvinder” hos Buch Copenhagen. Her finder du tøj, som ikke blot er designet med omtanke, men som ligeså udstråler boheme, romantik, elegance og modebevidsthed. Du kan finde alt fra kjoler, overdele, underdele, jakker og accessoires, der både kan give prikken over i’et til et romantisk hverdagsoutfit, men som også kan sætte festen i gang med glimmer og pailletter. Buch Copenhagen har et stort sortiment, med masser af velassorterede underkategorier, hvorfra du kan finde alle de elementer, som kan hjælpe dig med at udstråle romantik og elegance i din garderobe. 

 

Iklæd dig douchede farver, blondekanter og eksklusive materialer for et unikt bohemelook 

image

Tre vigtige elementer i en boheme-garderobe

Et af de vigtigste elementer i en boheme garderobe, er at vælge douchede farver, som du kan sammensætte på kryds og tværs. På denne måde skaber du kontinuitet i alle dine outfits, men det gør også, at du kan skabe et ensartet og luksuriøst udtryk. Et andet vigtigt element i boho-stilen er valget af materialer, fordi det både er vigtigt at have følelsen af, at du er godt tilpas, men også fordi god kvalitet ser bedre ud. Et sidste vigtigt element er, at du skal have øje for detaljerne, for det er her, at du udtrykker din personlige stil. Glitrende pailletter, ekstravagante blondekanter og yndige glimmerdetaljer er kirsebærret på toppen af en douche, romantisk og elegant boheme-garderobe.

Sådan sammensætter du boheme til hverdag og til fest

Til hverdag kan du style en lang, behagelig strikkjole med strømpebukser, støvler og pelsjakke i sarte og romantiske farver, for at sikre en behagelig boho-stil. Til fest kan du style en festkjole med blondekanter, glimmer og guldtonede smykker sammen med stiletter for et festligt boheme-udtryk

Flere Nyheder