Vær flere om at bestille en gulvafslibning

03 august 2020
Anders Lundtang Hansen

Der er flere fordele ved, at man er flere mennesker og måske endda husstande om at slå sig sammen for at betale om en gulvafslibning, og det vil vi tale nærmere om i denne artikel.

Er man for eksempel flere beboere i den samme ejendom, som respektivt har trægulve, så er det jo meget smart for alle beboerne, at man får udført gulvafslibning på gulvene cirka samtidigt, så de ser pæne ud i samme periode.

Men det er jo også smart for dem, der skal komme ud at lave gulvafslibningen, for så skal man ikke fare frem og tilbage til den samme adresse med kortere eller længere mellemrum, men man kan tage det hele som en stor opgave ad gangen.

Og er man netop flere om opgaven, så kan man jo slå sig sammen om det økonomisk, fordi man ofte i den slags bygninger har samme areal om gulvene, hvorfor man ikke behøver diskutere, om man betaler for meget eller for lidt.

Er der alligevel forskel i priserne, så er det jo også bare praktisk, at en enkelt eller to person(er) kan tage sig af betalingen, så man ikke skal hen at dele regningen op.

Selv hvis man ikke bor under samme tag, men man er blevet enig med naboen om, at nu skal gulvafslibningen finde sted hos dem begge, så er det jo noget lettere, hvis den ene lige kan bestille en gulvafslibning til begge ejendomme.

Igen er det rart for gulvafsliberen, at man får en større opgave at tage sig af, og man ved, hvad man skal lave det næste lange stykke tid, hvis der er tale om nogle store arealer med trægulve.

Man behøver jo ikke slå halv skade om det, men hvis man nu gerne vil være hjælpsom for ens nabo, der trænger til en gulvafslibning på gulvet, men ligger lidt i pengenød, så er det jo en fin mellemløsning, så det ikke ligner almisser.

Tjek gulvkanonen priser ud for at finde en god løsning til dig – eller jer!

Flere Nyheder