Hvad skal man være opmærksom på når man køber garn

20 juni 2018
admin
Køb garn

Garn til strikning

Strikning er det et af de mest kendte og økonomiske terapi metoder. Når man strikker glemmer man alle de daglige udfordringer, problemer og tømmer sindet. Med garn, strikkepinde og de skønne farver kommer man i en helt anden verden.

Der findes mange videnskabelige beviser for at der er mange fordele ved at strikke. Det gier øget koncentration samt forebygger mod sygdomme som Alzheimers.

Der er flere tusinder af danske kvinder som strikker og producerer eget beklædning.

Hvad skal man være opmærksom på når man skal købe garn?

Kvalitet af garnet er vigtigt. Man kan bruge mange forskellige fibre til at strikke beklædninger. Det kan både være uldgarn, alpaka, bomuld osv. Det skal helst være fra de kendte brands, da ukendte mærker kan indeholde akryl og polyamid med farlige stoffer som er skadeligt.
Det er vigtigt at vælge det rigtige ift. hvad du skal strikke og til hvem. Skal du lave noget til babyer er det en god ide at købe noget garn der er naturligt.

Garn som passer til opskriften.

Det er meget vigtigt at købe garn som passer til den opskrift du går efter. Det er både fibre men i særdeleshed også tykkelsen af garnet. Vælger du det rette garn tykkelse og det rette pind bliver det både en fornøjelse at strikke og du vil også opnå det bedste resultat.

Garn som er egnet til sæsonen.

Der er mange slags garn som både adskiller sig i kvalitet men også sæson. Det er en god ide at bruge lette garn til sommerbeklædninger, men alpaka, og tykke uldgarn er det bedste valg til vinterbeklædninger. Uld er naturligt og holder varmt så længe det ikke bliver vådt. Der findes også høj kvalitet alpaka garn som både egner sig til sommer og vinterbeklædninger. Køb billigt alpaka garn hos Yarno.dk Garn tilbud og udsalg

Rigtig god fornøjelse med projektet.

 

 

Flere Nyheder