Sådan finder du DIN brudekjole

17 september 2020
Lykke Holzmann Søby

Der er stort pres på en brud for at se perfekt ud på sin bryllupsdag, og derfor kan processen med at købe en brudekjole være skræmmende. Det er nemt at finde ud af, hvor man kan købe en brudekjole. Men det er afgørende at vide, hvordan man gør. Hvorfor? Fordi bryllupsbillederne (forhåbentlig) varer livet ud, og det kan være afskrækkende at vide, at alle øjne vil være rettet mod bruden. Men lad dig ikke slå ud af det, her er nogle tips til en god brudekjoleshopping tur.

Få en idé om, hvad du vil have

Hvilken slags bryllup skal du holde? Hvis der er et temabryllup du holder, skal du kigge efter figurer, silhuetter og stilarter, der harmoniserer med dette tema. Du vil ikke have din kjole til at være så anderledes, at den kolliderer med indretningen og placeringen.

Tag dig god tid. Se efter forskellige designs og fotos. Lav notater om, hvad du kan lide, og hvad du ikke kan lide. Dette hjælper dig med at træffe beslutningen om du skal være moderne, klassisk, minimalistisk eller flamboyant.

Ring i forvejen for at lave en aftale

Der er ingen garanti for, at den kjole, du har set på, er tilgængelig hvis du bare kommer forbi, ring derfor til brudebutikken på forhånd. Det ville også være ideelt at lave en aftale for at sikre, at nogen vil være tilgængelige for at tage sig af dig personligt.

Du skal også vide et par ting på forhånd, for eksempel om fotos er tilladt eller ej, og hvor længe en aftale generelt varer. Mens du har kjolen i dine hænder, så spørg din forhandleren om materialet, syningerne, og hvordan du tager dig af kjolen Du skal kun bære din kjole en gang, men den skal helst – ligesom dit ægteskab – vare livet ud.

Kom forberedt

Sørg for, at du er forberedt fysisk og mentalt inden du ankommer. Brug lidt makeup – nok til at du føler dig selvsikker, men ikke så meget, at de kjoler du prøver, bliver smurt ind i foundation eller læbestift.

Medbring de sko, du vil have på din store dag – eller i det mindste et par der ligner det, du planlægger at købe. Hælens højde og stil kan påvirke, hvordan din kjole falder. Endelig skal du bære de rigtige undertøj. Hvis du normalt bruger shapewear, er det en god idé have det på, når du prøver på kjolen.

Disse påmindelser bringer dig så tæt på dit komplette bryllupsudseende som muligt. Besøg https://bridelux.dk/ og få hjælp til at finde din drøm af en brudekjole.

Held og lykke med det hele, lige fra planlægning til bryllup.

Flere Nyheder