Rekruttering: Et stærkt team giver synlige resultater

13 august 2020
Athene Eriksen

Vi har siden 1998 hjulpet spirende, såvel som etablerede virksomheder, med at finde de helt rigtige medarbejdere til deres åbne positioner. Dette har resulteret i at vi nu er et af Skandinaviens største HR-konsulenthuse og at vi har det privilegie, at arbejde med professionelle verden over.

Rekruttering af personale: Sådan finder du de bedste kandidater 

En virksomhed vil aldrig være funktionel, uanset hvor godt idégrundlaget er, hvis ikke man har det rigtige personale til at føre idéerne ud i livet. Vi opererer nu i 36 forskellige lande, hvor vi udfylder 50+ kontorer, i samarbejde med 700 partnere og medarbejdere.

Vores netværk vokser stadig og derfor tør vi godt garantere, at vi også vil kunne finde den helt rigtige kandidat, til at udfylde den rolle som du mangler i din virksomhed. Med 650.000 professionelle og kyndige kandidater i vores database, så er ham/hende hvis kompetencer og viden du ønsker at implementere i dit firma, helt sikkert også skrevet op hos os. 

Grundet vores store erfaring og mange samarbejdspartnere, kan vi tilbyde dig og din virksomhed services inden for bl.a: IT, HR-konsulentydelser inden for Executive Search, Rekruttering, Test/Assessment, og outplacement. Vores mange internationale partnere og medarbejdere udgør et kæmpe globalt netværk, så du kan finde den bedste person til jobbet, uden at være tilbageholdt af landegrænser.

Det vil sige at du har meget rig mulighed for at finde den kandidat som har de værdier, kompetencer og erfaringer, som du mener vil være ideelle for din virksomhed. De primære arbejdsområder, som vores kandidater beskæftiger sig inden for, inkluderer, men er ikke begrænset til: IT, Salg, HR, Økonomi, Finans, Logistik, Produktion m.m.

De dækker derfor en stor del, af de mest eftersøgte områder af det moderne erhvervsliv og vi vil gerne assistere dig i, at finde den helt rigtige medarbejder til din virksomhed.

Ønsker du at vide mere omkring rekruttering og hvordan du finder det perfekte personale til dit firma? Så kan du med fordel se mere her. 

Flere Nyheder