Hvad er kunstneriske og designer kontorstole?

07 oktober 2016
admin
Designer kontorstole

Designer kontorstole

En kontorstol kender de fleste i Danmark over 20 år, vil vi hos Weyse.dk mene men kender du, eller har hørt om udtrykket kunstneriske designer kontorstole? En designer kontorstol er en kontorstol hvor man ikke lægger så meget vægt på de forskellige og etiske justeringsmuligheder men mere udseende og netop det at en stol kan koste fra 10.000 kr. til 40.000 kr., faktisk er der ingen loft på prisen, blot du finder den rigtige køber.

Læs bla. mere om kunstneren Arne Jacobsen og hans kontorstole

Vi besøgte en af de største forhandler af kontorstole, nemlig Dansk Kontorstole Forsyning, som ligger i Glostrup for at spørge ind til emnet. “Vi hos Dansk Kontorstole Forsyning har mange kunde i vores showroom som umiddelbart ikke ved, hvilken kontorstol de vil have. I 80% af tilfældene anbefaler vi en stol, som vores ergonomiske konsulenter mener passer bedst til kunden men kunderne går rent faktisk efter designer stolene. Vi anbefaler altid at de prøver de forskellige stole og dermed tester sig frem og først der går det op for dem at en ergonomisk stol er mere behagelig” Siger Dansk Kontorstole Forsyning og du kan bl.a. se deres udvalg af både designer og ergonomiske kontorstole her: Dansk Kontorstole Forsynings udvalg

Hvorfor er en kunstnerisk designer kontorstol så eftertragtet?

En designer kontorstol er rent faktisk en kontorstol som de færreste af os vil finde behagelig og dem som man finder behagelige vil typisk koste i omegnen af 20.000 kr. Men hvem er køberne til sådanne stole?

  1. Rigmænd som har nok penge
  2. Store virksomheder som går op i indretning
  3. Konferencelokaler
  4. Luksus hoteller
  5. Museer
  6. Indretningsarkitekter
  7. Filmselskaber
  8. Kontormøbelforretninger

Hvad er forskellen på en ergonomisk og en designer kontorstol?

Ergonomisk kontorstol

Forskellen på de 2 stole er massiv! Altså, en ergonomisk kontorstol har mange justeringsmuligheder og kan erhverves i ønskede farver, materiale og størrelse. Det er dog her vigtigt at brugeren sidder godt eller i al fald føler det og det er underordnet om an er over 2 meter eller vejer mere 160 kg., så skal en ergonomisk kontorstol kunne indstilles, så den passer dig perfekt og prisen for en god arbejdsstol ligger fra 2.495 kr. og op til 10.000 kr. En designer stol derimod er noget helt andet. Her stiller man ikke krav til hvad stolen rent faktisk kan men mere hvordan det ser ud. Vi hos Weyse.dk har teste adskillelige kontorstole gennem årerne og og vi har set og afprøvet designer stole måske lige kunne gå an til de helt håbløse men fælles for dem alle har været det, at de alle har kostet ca. det dobbelte af en god ergonomisk stol.

Weyse.dk anbefaler en ergonomisk stol fremfor en designer

Og det gør vi alene af den overbevisning at du får mere for pengene. Nogle af de store varehuse som Ikea, Jysk, Dansk Kontorstole Forsyning har nogle udmærkede kontorstole og de koster 20% af en designer stol. Du kan altså både spare penge men også sidde meget mere behageligt.

Flere nyheder