Hvorfor forsvinder ens huer så let?

11 februar 2021
Anders Lundtang Hansen

Man kan gøre alle mulige fiksfakserier, når man købt en enkelt eller mange hue(r) på https://high5shop.dk/collections/huer , for at de ikke skal blive væk.

Man laver et system derhjemme, hvis man er mange om at have huer, så man ikke kommer til at tage en andens på – hvilket specielt kan ske, hvis man har travlt, eller de ligner hinanden.

Er man single i boligen, så hænger man måske ens hue et bestemt sted og siger det højt til en selv hver gang, så man er sikker på, at man har husket at tage den med sig og hænge den fra sig, når tiden nærmer sig til det.

Alligevel ser man huer ud til at fordufte, uden det reelt giver meget mening. Det kan ende med at blive en hel udgiftspost for en, hvis man således ender med at have et stort forbrug af huer.

Men der må da alligevel være en forklaring på, hvorfor de huer tilsyneladende ser ud til at forsvinde så let.

Huer har det bare med at blive væk

Nogle mennesker kan lide at have deres hue på hele året, om de er indenfor eller udenfor.

Det kan være et statement, man gerne vil vise, eller det er en del af ens identitet.

Dog kan det virke mærkværdigt, hvis den hue forsvinder om efteråret, vinteren og den kolde del af foråret, når den nu er til for at varme ens hoved også.

Man ville da opdage, hvis den var væk.

Men forklaringen kan netop være, at når man så kommer ind et sted, fra hvor det har været koldt udenfor, så har man skruet op for varmen indenfor, så man bliver nødt til at tage den hue af.

Det kan være på en skole, i et værtshus eller bussen, og så er der bare stor chance for, at den hue kan blive væk fra en.

Flere Nyheder