Giv dine gulve et nyt udseende

01 august 2020
Cecilie Mortensen

Gulvene i en bolig udsættes for meget slid hver eneste dag. Det gælder uanset, om det er i en lejlighed, rækkehus, sommerhus eller andet. Det betyder selvfølgelig også, at der vil komme slidmærker, ridser, hakker og mulige plamager alt afhængig af, hvor slidt og gammelt gulvet er.

Da gulvene lige så stille bliver slidte, så er det heller ikke sikkert, at man selv lægger mærke til det i dagligdagen. Og måske ser du det første lidt sent, når gulvet så småt er begyndt at falme lidt i farven og noget af efterbehandlingen er begyndt at være slidt her – og her vil gulvet meget nemmere tage imod de ting, man taber eller spilder, så der kan komme mærker.

Derfor er der også god grund til at passe godt på gulvet, så det får en behandling, når det også trænger til det. På den måde får du også et endnu pænere gulv.  

Hvad kan en gulvafslibning gøre godt for? 

En gulvafslibning kan være lige præcis det, dit gulv har brug for, hvis det er ved at være godt slidt. En gulvafslibning kan nemlig give dit gulv et udseende, som nærmest bliver helt nyt. Det opnår man, fordi gulvfirmaet er inde og slibe omkring 1 millimeter af gulvets overflade. Selvom det måske ikke lyder af meget, så kan det alligevel være nok til, at gulvets udseende kan ændre karakter. Ændringen i gulvets udseende ligger også i, at gulvet får en efterbehandling, når gulvafslibningen er færdig. Og netop efterbehandlinger kan efterlade et gulv f.eks. endnu lysere, end træet oprindeligt er. Det kan også give træet en overflade, som er mere mat eller en overflade, hvor træets struktur er meget i fokus. Valget er helt op til dig. 

Hvis du skal finde et gulvfirma, som kan hjælpe med netop dit trægulv, så kan du altid starte med at undersøge dette firma: https://gulvkanonen.dk/

Flere Nyheder