Find dit lokale malerfirma i Hellerup

12 juli 2020
Astrid Pedersen

Hellerup er blandt de mest velansete og eftertragtede bydele i Storkøbenhavn, og har igennem årene oparbejdet et velfortjent ry som det roligste og pæneste kvarter i hele området. Hellerup er hjemsted for såvel nogle af landets bedste og mest velrenommerede skoler og gymnasier som for en lang række højt profilerede arbejdspladser, fantastiske indkøbs muligheder, og kort distance til den pulserende storby.

Samtidig byder Hellerup på både skov, strand og masser af fri natur. Hellerup har kort sagt det hele. Og har du og din familie erhvervet jer et hus eller en lejlighed i skønne Hellerup får I samtidig del i alle disse herligheder.

Lad det lokale malerfirma i Hellerup hjælpe med istandsættelsen af boligen

Før I flytter ind og tager hul på jeres nye tilværelse som hellerupbeboere bør I dog overveje om ikke boligen først trænger til en kærlig hånd. Det kan godt være op ad bakke at skulle afse tid til maling af lofter, vægge og træværk når først alle møbler og øvrigt indbo er rykket på plads.

Samtidig kan det være svært at finde det nødvendige overskud som skal til for at komme ordentligt i gang – og i bund – med renoveringen mens man selv står i flytterod til halsen. Og derfor er det en god idé at overlade malerarbejdet til en dygtig maler eller til et kompetent malerfirma.

I Hellerup hedder dit lokale malerfirma Malerkanonen, og er en afdeling af det landsdækkende malerfirma. Malerkanonen borger for den solide håndværksmæssige kvalitet og de høje faglige standarder. Du kan trygt vælge at overlade opgaven med indvendig maling af dit hus eller af din lejlighed til en Malerkanonen maler, og være sikker på et smukt og holdbart resultat af dit malerarbejde.

Hvis du ønsker et gratis og uforpligtende tilbud på maling af din bolig kan du indhente et sådant via Malerkanonen.dk

Flere Nyheder