Find den bedste psoriasis creme online

19 juli 2020
Astrid Pedersen

Psoriasis er kronisk sygdom i huden som er kendetegnet derved at cellerne i hudens øvre lag deler sig hurtigere end normal. Samtidig vil psoriasis være karakteriseret ved en medfølgende inflammatorisk tilstand som får huden til at skælle og rødme i de berørte områder.

Psoriasis rammer cirka 2 – 3 procent af befolkningen i større eller mindre sværheds grad. I princippet kan psoriasis udbrud forekomme over alt på kroppen, men ses dog hyppigst i hovedbunden, i ansigtet og på neglene samt på knæ og albuer. Mange psoriasis patienter får udbrud med jævne mellemrum – og der er desværre intet der kan helbrede psoriasis.

Årsagen til psoriasis kendes ikke, men den kroniske sygdom er påviseligt arveligt betinget og kan trigges af forskellige faktorer så som indtag af alkohol eller visse lægemidler så som betablokkere, chloroquin eller lithium.

Det eneste du selv kan gøre for at afhjælpe psoriasis symptomer er at smøre huden med en fed creme som er produceret med henblik på at lindre psoriasis og eksem. En god psoriasis creme indeholder ingredienser som holder huden fugtig og smidig samtidig med at den værste kløe lindres og øvrige symptomer så som rødmen og skællen holdes i ave.

Hvor finder jeg en god creme mod psoriasis?

Hos Vitacreme B12 finder du et bredt sortiment af creme og body lotion som alle indeholder den aktive ingrediens vitamin B12. Vitamin B12 har i flere videnskabelige forsøg vist sig særdeles effektiv når det handler om at dulme smerter og fjerne ubehag, kløe og lignende som ofte er de primære symptomer på psoriasis eksem.

Den lækre og blødgørende creme mod psoriasis Vitacreme B12 er både kløestillende, helende og regenererende – og så er den helt fri for såvel parabener som hormon forstyrrende kemi.

Du kan læse meget mere, og bestille den godgørende Vitacreme B12 creme mod psoriasis, på vitacreme.dk

Flere Nyheder