Få ungdommelige bryster på ny med et brystløft

10 juni 2020
Astrid Pedersen

I disse år opdager flere og flere de mange fortræffeligheder ved plastik kirurgi. Hvor denne form for kirurgi var tabu, er det nu ganske normalt at få foretaget eksempelvis et løft af øjenomgivelserne, en fedtsugning eller et brystløft, når det hele begynder at hænge.

Samtidig er metoderne til procedurer så som brystløft, fjernelse af fedt depoter eller øjenlågs kirurgi blevet væsentligt mindre drastiske og invasive, og de færdige resultater generelt langt mere naturligt udseende. Og så er plastik kirurgi generelt mere økonomisk overkommeligt for den enkelte, hvilket også har ført til en heftig stigning i antallet af operationer herhjemme.

Brystløft – når dine fordele hænger for meget

Livet og tyngdekraften kan være hårde ved en kvindes attributter. Hvad der måske før struttede kækt, vil efter graviditet, vægttab og amning naturligt nok komme til at hænge lidt mere – især hvis udgangspunktet var voluminøst. Da huden ikke just bliver mere elastisk med alderen, kan brysterne få brug for en hjælpende hånd i form af et brystløft, hvis de skal op på plads igen.

Mange kvinder får hvert år foretaget et brystløft – ikke fordi de er utilfredse med størrelsen eller formen på deres bryster, snarere med placeringen af disse. Det kan være belastende konstant at skulle gå med en støttende bh blot for at holde styr på brysterne. Tunge byster kan være årsag til rygsmerter og hovedpine. Og i så tilfælde er et brystløft den oplagte løsning.

Hvordan foregår et brystløft?

Et brystløft er en forholdsvis enkel operation, såfremt der ikke skal indlægges implantater ved samme lejlighed. Afhængig af om du har en fyldig eller en lille barm vil kirurgen på forhånd vurdere hvilken procedure som tjener dig bedst. En brystløft operation tager typisk kun omkring to timer.

Du kan læse mere om brystløft hos Agata Privathospital på hospitalets hjemmeside agata-privathospital.dk

Flere Nyheder