Få nye gyldne trægulve med en gulvafslibning

23 januar 2022
Lotte Hindsberg

advertorial

Da trægulve består af levende træplanker vil gulvet på et eller andet tidspunkt gå fra at være smukke og gyldne til at se grå og triste ud. Når gulvene ser grå og triste ud er det på tid til at få dem afslebet. Ofte vælger folk at gøre det i forbindelse med en flytning, da det er lidt bøvlet at flytte rundt på ens møbler for ikke at sige at det støver en del at få ens gulve afslebet. 

Når du skal have dine gulve afslebet, er det en god ide at spørge flere firmaer, så du får et godt overblik over prisniveuet. Du kan blandt andet undersøge gulvkanonen priser. Spørg mindst tre forskellige firmaer. Det sikre at du ikke ender med at vælge den dyreste i området eller dem der er så utroværdige billige, at de umuligt kan gøre et ordentligt stykke arbejde.

image

Gør et grundigt forarbejde

For at få de smukkeste gulve er det vigtigt at gøre et godt forarbejde. Start med at få vasket gulvene. Er de ikke vasket får du skidt og snavs slebet ned i gulvene. Husk også at gå gulvene igennem for løse søm. Bank dem ned, så de ikke ødelægger det dyre sandpapir. Det har den ekstra fordel at du slipper for knirkende gulve. 

Fjern hvis muligt gulvpanelerne. Det vil beskytte dem for slag fra maskinen, men det gør det også muligt for maskinen at komme helt ind til væggene, hvilke er med til at sikre at gulvene bliver smukkere.

Sæt ledninger op og husk at afdække med plastisk, så der ikke kommer støv ind i de andre rum.

Det er en god ide at undersøge hvad andre og tidligere kunder har haft af oplevelser med firmaet. Det kan du blandt andet andet gøre ved at undersøge hvad der skrevet på Trustpilot. Positive som negative anmeldelser.

Flere Nyheder