Få lavet din facade med hjælp af en murer

17 maj 2020
Lotte Hindsberg

Da den danske muld er så rig på ler som er perfekt til at lave mursten er mange huse i Danmark lavet af mursten. Det betyder også at de på et eller andet tidspunkt skal have renoveret deres facade. Til det kan man bedst bruge en murer. Du kan læse mere her https://www.m3smurer.dk/murer-birkeroed/.

Hvis du er så heldig at have en murstens villa skal den på et eller andet tidspunkt have renoveret sin facade. Det kan være at du har planer om at sælge eller blot har lyst til at renovere så du kommer hjem til en villa der står og ser hel fantastisk ud.

Start med at få sandblæst din facade

Hvis du har besluttet dig for at få renoveret din villa eller hus facade, er det en god ide at starte med at få sandblæst dit hus facade. En sandblæsning fjerner gammel maling, pus, kalk, snavs og hvad der ellers må være på væggene. Det efterlader dem rene og klare til at blive pudset op. Husk dog at der skal gå noget tid fra de er blevet sandblæst til renoveringen starter, for at sikre at der ikke kommer fugt ind i muren og derfra ind i huset. Et hus der først er blevet sandblæst vil blive langt pænere, end hvis man renovere det uden.

Find den rigtige murer 

Hvis du skal have renoveret dit hus facade er det en god ide at bruge tid på at finde den rigtige murer til at udføre arbejdet. Start med at indhente flere tilbud. Gerne flere end 3. Derved finder du ikke alene det rigtige prisniveau man du sikre dig også, at du ikke har været så uheldig at du har ringet til den dyreste murer i området. Men husk også at billig er ikke det samme som at du har fundet det bedste tilbud.

Flere Nyheder