Få flot træværk

15 marts 2021
Maya Hindsberg

Der er mange sommerhuse og villaer, kolonihaver mm. som har en træterrasse eller andet træværk, som af og til skal vedligeholdes. Der kan det være en ide at få hjælp af en maler i Hellerup, hvis det er der, dit hus er placeret, for træværket skal med jævne mellemrum gennemgås og males.

Gammelt træ bliver nemlig råddent, skal skiftes ud og males. Du kan dog ikke bare male træet sådan uden videre, hvilket er grunden til, at det er en god ide at få en sandblæsning. En sandblæsning er en måde at fjerne alt det snavs, der har hobet sig op over tid. For når dit træværk står udenfor, vil det være blevet offer for vind og vejr, hvilket betyder, at der vil være kommet skidt og snavs på træet. Sandblæsningen er også med til at give et bedre resultat efterfølgende, da det så vil holde længere og blive pænere. En maler vil dog kunne hjælpe dig med at vurdere, hvad der er nødvendigt.

Find den rigtige til jobbet

Hvis du kender en maler i forvejen, og er sikker på at vedkommende gør et godt job, er der ingen grund til at begynde at lede efter en maler. Både du, og den du kender, bliver sikkert glade for et samarbejde. Hvis du derimod ikke kender en, starter din søgen på nettet. Her skal du undersøge, om de har et licens og billeder af deres arbejde. Andet er nemlig en smule mistænkeligt, og så vil du gerne holde dig fra dem.

Når du alligevel kigger rundt, er det altid en god ide, at få et par tilbud, fra forskellige firmaer. Minimum tre. Det giver dig nemlig et overblik over, hvad der er en rimelig pris. Når du alligevel er i gang med at ringe rundt, bør du også spørge ind til deres materialer, da materialerne spiller ind på, hvor godt resultatet bliver.

Flere Nyheder