Et elektrisk skateboard er nu også blevet en ting

11 maj 2020
Anders Lundtang Hansen

Vi skal kun tilbage til 90’erne, hvor det virkelig var hipt at kunne stå på skateboard, og var man virkelig noget ved musikken, så forsøgte man sig da selvfølgelig med at se, om man selv evnede at stå på sådan et og lære tricks.

Populærtkulturen blev inficeret af denne “sport”, der egentlig havde sin oprindelse på gadeplan, så man kunne opleve det i alt fra film, serier og videre til spil.

Så begyndte man at tale om at opfinde et elektrisk skateboard, men tanken virkede så langt ude i fremtiden, at der nok ville gå lang tid, før man kunne gøre brug af det – og når det endelig skete, så var det nok også dyrt at anskaffe sig og kun de få, der havde mulighed for at havde råd til dem.

Desuden virkede det jo også lidt som snyd, at man ikke skulle sparke sig frem, men at man bare kunne lade den lille motor drive en frem.

Omvendt gik mange mennesker også med den inderlige drøm om, at man kunne vitterligt bare stå på et skateboard og blive båret frem, ligesom når det gik lidt ned af bakke.

I så fald er fremtiden kommet her nu, for det er muligt at anskaffe sig et elektrisk skateboard, og det behøver slet ikke at koste alverden at få et godt et af slagsen, så selv de fleste familier kan være med her til at have råd til et.

Og angående hele familien, så kræver det ikke så meget at kunne stå på skateboard, hvorfor både unge og ældre kan være med.

Det er mere et spørgsmål om at kunne styre og affinde sig med, at der ikke er noget at holde fast i.

Men det er en kort tilvænningsproces, da man hurtigt lærer, hvordan man skal agere sig på sådan et rullende bræt.

Flere Nyheder