Du vil ende med at elske afbudsrejser

28 juni 2021
Anders Lundtang Hansen

Det er helt fair, at der er nogle mennesker, der kan ikke kan lide usikkerhedsmomentet ved afbudsrejser, om de så forsøger at planlægge dem hjemmefra, eller de tager chancen ude i lufthavnen.

Der er for mange ubekendte faktorer til, at man ikke tør tage chancen, selvom chancen for at få en god ferie er lige så stor, som hvis man booker en “almindelige” ferie – her er der bare penge at spare.

Faktisk kræver det kun ens pas, lidt let oppakning, og så skal man ellers være klar på eventyr, hvor man så køber de ting undervejs, som man mangler, og det kan også gøres relativt billigt.

Netop af den grund og mange andre grunde er der dem, som der ender med at afprøve afbudsrejser, og så bliver de så meget bidt af dem, at de ikke kan forestille sig at rejse på andre måder.

Når man næsten kun vil ud at rejse med afbudsrejser

Man har fået så meget smag for afbudsrejser, at man ikke engang vil planlægge dem hjemmefra: man vil bare ud til lufthavnen og gribe den første og bedste afbudsrejse, der byder sig, og så må man tage resten, som det kommer.

Derfor kan det ende med at blive lidt svært for en, hvis man bliver inviteret på en ferie i god tid, hvor man ved, hvor man skal hen, og man allerede på forhånd har indlagt planer til ferien.

Men så må man respektere dette og tage den oplevelse med, for bagefter kan man jo invitere de andre med på en afbudsrejse.

Det kan jo netop være, at de også er skeptiske overfor den slags ferietyper, så de hidtil ikke har turde at tage på sådan en ferie.

Men så viste man dem https://www.rejsetilbud.dk/afbudsrejser/ , og så var de pludselig meget mere lune på idéen.

Og det viste sig da rigtigt nok, at det blev en succes for dem!

Flere Nyheder