Derfor er det en god idé at skifte til LED lysstofrør i 2018

02 januar 2018
admin
LED lysstofrør

Er du også én af de mennesker, der overvejer at skifte dine traditionelle lysstofrør ud med LED lysstofrør? Der har generelt været mange misforståelser de seneste år, om hvorvidt det er ulovligt at skifte til LED lysstofrør, men dette er langt fra sandheden ifølge LED virksomheden Mrperfect.

LED lysstofrør 2018

LED lysstofrør 2018

Det er nemlig lovligt, og der er oveni dette rigtig mange fordele ved at gøre det. Du vil her i artiklen blive præsenteret for et par stykker af dem.

Først og fremmest skal det nævnes, at du i langt de fleste tilfælde vil få et langt bedre lys ved at skifte over til LED lysstofrør, og herudover vil du samtidig kunne spare helt op til 70% på din energiregning, hvilket er rigtig meget.

Sådan skifter du til LED lysstofrør

Det er en hel del nemmere at skifte sine gamle lysstofrør ud med LED lysstofrør ifølge en af de største norske forhandlere af LED lysrør LEDlyskilder.no, såfremt du har armatur med magnetisk spole, som også bliver kaldt for drosselspole. Du kan kende denne type armatur på glimttænderen, og denne skal du skifte ud med en LED starter. Når dette er gjort, kan du blot udskifte det gamle rør med det nye LED rør.

Det er i dag utroligt nemt at teste, hvorvidt det pågældende lysstofrør formår at leve op til dine forventninger. Det skyldes, at du så let som ingenting blot kan sætte LED lysstofrøret op i det pågældende armatur, hvorefter du selv kan afgøre med det samme, om du får det ønskede resultat.

Det skal i forbindelse med dette nævnes, at man helt bestemt bør gøre dette, især hvis man ikke har særligt stor erfaring med LED. Alt i alt er LED lysstofrør dog en rigtig god idé, i og med at du slipper for at skulle gå og skifte lysstofrør hele tiden, og herudover har du mulighed for at spare mange penge i strøm.

Husk at teste rørene, inden du investerer i mange

Det skal dog nævnes, at der er meget stor forskel på de forskellige LED lysstofrør samt deres egenskaber, deres lys og garanti.

Det er derfor bestemt ikke ligegyldigt, hvilket mærke du investerer i, og såfremt du er villig til at betale en smule mere, får du naturligvis også et bedre produkt i højere kvalitet. Skal du eksempelvis bruge et lysstofrør til en stald, hvor der gælder visse krav om høj lysstyrke, bør du gå efter de mærker, som typisk giver meget lys.

Det kan i forbindelse med dette være en rigtig god idé at teste de nye LED lysstofrør, før du vælger at investere i mange, så du kan finde ud af, om de lever op til netop dine ønsker og krav.

Miljøvenlig belysning – spar masser af penge på strøm med LED lysstofrør

Mangler du en miljøvenlig løsning ift. belysning i et større rum eller lokale, bør du uden tvivl skifte dine gamle lysstofrør ud med LED lysstofrør. Du kan nemlig hurtigt komme til at spare mange penge ved at foretage denne udskiftning, især hvis der er tale om en større og mere omfattende installation.

Flere Nyheder