Derfor er fidget spinners populære i Danmark

04 juli 2017
admin
Fidget Spinner

fidget-spinner-alu

Du har sikkert set børn og unge gå rundt med en sjov, spindende ting i mellem deres fingre. Hvis du selv har børn, så har de uden tvivl efterspurgt selv at få en såkaldt fidget spinner. Det er ikke en ny tendens, at bestemte produkter eller legetøj hurtigt bliver utroligt populære.

Fidget Spinneren har erstattet tidligere populære legetøj

fidget-spinner-cover-sort

Førhen var det ting som samlerkort, Diddl papir, Game Boys og Tamagotchis, der var populære blandt børnene. Men hvorfor er fidget spinneren blevet så populær i hele verden på så kort tid? Lige præcis dette legetøj har nogle gode fordele, som du kan læse mere om i artiklen her.

Læs mere om fidget spinners på Handspin.dk

Fungerer nemt og er god underholdning

En af fordelene ved en fidget spinner er, at alle kan anvende den, da det ikke kræver specielle evner at bruge den. Udover den er nem at anvende, er den ligeledes let at transportere. Fidget spinnerne er ikke særlig store, og de kan derfor let puttes i lommen eller tasken. Når man har startet spinneren, vil de roterende plader fortsætte med at spinne meget, meget længe. Dette betyder, at der ikke skal bruges mange kræfter på at opretholde roteringen, hvilket for mange fungerer godt. Selvom dette kan lyde ensformigt og dermed kedeligt efter længere tid, er en anden af fordelene ved fidget spinneren, at man kan lave tricks med den. Herefter kan man øve sig og udvikle sine tricks, sådan man bliver bedre og bedre. Fidget spinneren er altså både for den uøvede og den øvede.

Stimulerer og beroliger dig

Det siges, at fidget spinneren i første omgang var designet til at stimulere og berolige folk med ADHD, autisme eller angst. Hvis man lider af disse sygdomme, er det nemlig godt at have noget at beskæftige sine hænder med og dermed også til at aflede sine tanker. Selvom man ikke lider af ADHD, autisme eller angst, vil man fortsat stimuleres og beroliges på samme vis. Dette kan ligeledes være en af grundene til, at fidget spinneren er blevet så populær, fordi den ubevidst har en positiv effekt på folk. Ydermere kan en fidget spinner også reducere rastløshed samt øge ens koncentrationsevne. Legetøjet er altså med til at skabe ro i kroppen, da hænderne er beskæftiget. Døjer du selv eller dit barn med at sidde stille, uro i kroppen eller rastløshed, vil en fidget spinner være ideel. Fidget spinnere sælges blandt andet her, hvis du er interesseret i at købe dem.

Flere nyheder