Cykelhjelme til små og store – find dem online

02 januar 2022
Astrid Pedersen

advertorial

Har du en ambition om at bruge den tohjulede oftere end den firhjulede i løbet af det kommende år? Så bør du sørge for at anskaffe dig en sikker og godkendt cykelhjelm.

Hvorfor skal jeg bruge cykelhjelm?

Du kan sikkert godt selv se nødvendigheden i at lade familiens yngste iføre cykelhjelme før de begiver sig ud i verden på de tohjulede. Børn er ikke just de mest stabile cyklister, og kan hurtigt ende med et tage et eller flere styrt i løbet af en dag, hvorfor en cykelhjelm er et absolut must.

Af samme grund bør du som den ansvarlige forælder gå foran med et godt eksempel, og selv sætte en cykelhjelm på hovedet inden du svinger dig op på din jernhest. Du sætter på den måde et godt eksempel for dit barn, som derved lærer at man bør bruge cykelhjelm hele livet igennem.

image

Samtidig beskytter du dig selv imod hovedtraumer som kan opstå som følge af et grimt styrt eller en påkørsel. Der skal ikke meget til før du ender med en hjernerystelse, et kraniebrud, eller indre blødninger i kraniet. Og dette kan have fatale og katastrofale følger for dig selv og for resten af din familie.

Køb cykelhjelme til hele familien online

Hvis du vil sikre såvel de små som de store familiemedlemmer på cykelturen bør du derfor sørge for at alle er forsynet med sikre og solide cykelhjelme.

En cykelhjelm skal, for at kunne yde den optimale beskyttelse, være godkendt efter danske sikkerheds standarder. Derfor bør du indkøbe cykelhjelme hos en dansk forhandler som udelukkende forhandler produkter fra anerkendte kvalitets brands. Og en sådan forhandler finder du hos Cykelhjelm.dk.

Cykelhjelm.dk er din online forhandler af cykelhjelme og andet tilbehør og udstyr til cykelturen. Du kan se det store og velassorterede udvalg i den online shop på Cykelhjelm.dk

Flere Nyheder