Boxmadras test, de bedste på det danske marked

10 oktober 2017
admin
Boxmadras-test

Senge-testeren.dk har i 2017 sat fokus på de bedste boxmadrasser på det danske marked.

Testen skulle betragtes som objektiv og altså ikke anses som værende videnskabelig. Der udpeges heller ingen vinder, da valget af en boxmadras skal betragtes som individuel beslutning hos forbrugeren.

Boxmadrassen er danskernes foretrukne madrastype, fordi den samler madras og seng i én enhed. Madrassen er indbygget i sengen og omvendt, og det gør bare alting lidt lettere, når stort set alt soveværelsesinteriør ikke skal samles og skilles konstant.

En boxmadras anvendes som regel sammen med en tynd topmadras, men boxmadrassens kvalitet har alligevel oftest den største betydning for din søvn af de to typer af madrasser. En typisk boxmadras er bygget op med en træramme, der danner skelettet og som benene forbindes til, fjedre af forskellige typer samt skum egnet til madrassen og dens formål.

Mange forskellige boxmadrasser

Et stort marked er lig med mange forskellige variationer. Nogle boxmadrasser er bløde, nogle er relativt hårde og nogle er lige midt i mellem. Nogle tilpasser sig og justerer sig efter din pasform, og nogle forbliver, som de er hele tiden. Nogle madrasser egner sig til bestemte vægttyper, mens andre er mere fleksible.

Der er mange faktorer, der spiller ind, når du skal vælge madras, men den ideelle boxmadras findes derude et sted. Du bruger en stor del af dit liv i sengen, og derfor er det vigtigt med optimal og tilpasset komfort.

Når man skal vælge en boxmadras, kræver det, at man skal være tilfreds fra start. Ulempen ved en boxmadras er nemlig, at du ikke sådan lige kan udskifte affjedringen og skummet, og derfor er det vigtigt, du vælger rigtigt i første omgang.

Forskellige typer af boxmadrasser har forskellige fordele og derfor også forskellige priser, men sætter man sig nok ind i tingene og afprøver alternative madrastyper fra start, kommer man også hjem med et produkt, man er tilfreds med.

De bedste boxmadrasser

Arbejder du med et stramt budget, er Jupiter-modellen en langtidsholdbar løsning, der giver dig den nødvendige komfort. Boxmadrassen er stabil, robust og dækker dit grundlæggende behov for søvn til en meget overkommelig pris, den har ikke et utal af smarte funktioner, men den virker, som en god boxmadras nu engang skal.
Hvis du vil have noget ud over det sædvanlige, er dette ikke madrassen for dig, men tænker du ikke så meget, hvordan du sover, så længe det er billigt, er Jupiter-boxmadrassen valget for dig.

Ønsker du en madras, der kan give dig den korrekte støtte baseret på vægt, er BN’s kollektion med Bergen- og Stockholm-modellerne den optimale løsning for dig.

Stockholm-modellen egner sig til folk, der vejer over 100 kilo på grund af multipocket-fjedrenes fordeling i boxmadrassen. Vejer du under, omkring eller en 10-20 kilo over 75 kilo, bør du gå efter Bergen-modellen, som kommer i forskellige fastheder afhængig af din vægt, jo mindre vægt, jo mindre fasthed bør du gå efter.

Har du særlige problemer med ryg, lænd, skuldre eller andre dele af kroppen, eller ønsker du bare den absolut bedste kvalitet, sikre Airpur dig en utrolig pasform og komfort til dine ømme punkter, hvor du har brug for støtte gennem forskellige lag af madrasser og fjedre, som samarbejder for at optimere din søvn.

Boxmadrassen designet lige præcis til dig eksisterer altså

Boxmadrassen er én af de mest købte og dermed også én af de mest populære typer af senge på det danske marked. Det skyldes med garanti også, at det er en sengetyper, der er relativt billig at anskaffe sig, hvilket med garanti også er hovedårsagen til, at mange danskere vælger at købe lige netop denne type af seng.

Det handler dog i lige så høj grad om, at det er en seng, der er nem at have med at gøre, da der blot skal monteres fire ben på madrassen, hvorefter der faktisk er tale om en 100% funktionsdygtig seng, det er kun et spørgsmål om, hvad du prioriterer, når du skal bevæge dig ud i det store marked.

Flere nyheder