Bliv klogere på økonomi på Bankly

08 september 2021
Emilie Jacobsen

Der er meget, du skal forholde dig til i forbindelse med økonomi. Det kan derfor være svært for dig at have styr på det hele. Har du af og til brug for gode råd og vejledning, kan det være en god ide for dig, at du ser nærmere på Bankly. De har nemlig en stor blog, hvor du kan blive klogere på en række forskellige emner inden for økonomi. Det kan for eksempel være negative renter, børnebidrag, hvordan du skifter bank, og hvad du skal overveje, når du køber din første bil. Alle områder, der på hver sin måde har stor betydning for din økonomi. 

Bankly skriver nogle udførlige artikler, hvor du kan finde mange gode råd. Hvis vi tager emnet negative renter, skriver de for eksempel både om, hvordan du kan undgå at betale negative renter ved for eksempel at investere, betale af på gæld eller indbetale mere til pension, samtidig med at de skriver om, hvilke banker du skal oprette dig hos for at undgå at betale negative renter. 

Også muligt at sammenligne lån

Har du brug for at tage et lån, har du også mulighed for at få hjælp til det gennem Bankly. De har nemlig en sammenligningstjeneste, hvor du kan indtaste, hvor mange penge du vil låne, og hvor længe du gerne vil låne dem. Derefter indhenter de tilbud for dig. Det giver dig et godt indblik i, hvad dine muligheder er, og hvor meget det vil koste. 

Det er helt gratis for dig at bruge Banklys tjeneste. Der er altså ingen grund til, at du ikke prøver at sammenligne forskellige lån først for at finde ud af, hvilket der vil være det rigtige for dig. Når du har fundet ud af det, kan du gå i gang med den officielle låneansøgning hos firmaet. Det kan dog ske på et langt mere oplyst grundlag, end hvis du bare ansøgte hos det første og bedste firma. 

Flere Nyheder