5 grunde til at new yorker vægge kan være en god ide i din bolig på Sjælland

20 juni 2020
Emilie Jacobsen

New yorker vægge er vægge af glas, der går fra gulv til loft. De er særligt kendte fra de store industrilokaler i New York, der blev omdannet til boliger. Ved hjælp af væggene var det muligt at inddele de store lokaler i mindre rum. I denne artikel kommer vi ind på fem grunde til, at new yorker vægge også kan være en god ide for dig, der bor på Sjælland. Vi har fået inspiration fra siden new-yorker.dk. De har specialiseret sig i at opsætte new yorker vægge på Sjælland

1. Bevarer lyset gennem hele rummet

Den vigtigste grund til at overveje at sætte en new yorker væg op i din bolig, hvis du ønsker flere rum, er, at den er med til at bevare lyset gennem hele rummet. Dermed kommer du stadig til at have fornemmelsen af et stort rum, selvom det faktisk er opdelt i mindre rum. 

2. Muligt at holde øje med familien

Når du opholder dig rummet bag new yorker væggen, er det stadig muligt for dig at holde øje med, hvad din familie foretager sig på den anden side. Det er med til at gøre, at du ikke er helt adskilt fra deres liv. 

3. Muligt at skabe rum uden vindue

Når du vil skabe et nyt rum i din bolig, kan det være et problem, at der ikke er et vindue. Det kan du løse ved at have en new yorker væg.

4. Giver et råt og industrielt look

Ønsker du et råt og industrielt look i din bolig, er en new yorker væg også en rigtig god ide. Den er nemlig med til at understrege det look, hvis du sørger for at vælge den rigtige væg. 

5. Nem måde at skabe en væg på

En new yorker væg er nem og hurtig at sætte op. Dermed er det en meget nem måde at få en ekstra væg på i din bolig. 

Flere Nyheder